Cum să păstraţi gheaţa în perioada caldă a anului şi să o aduceţi pînă acasă fără să se transforme în apă?

Întrebarea dvs. este una dintre cele mai răspîndite la care trebuie să răspundem în special fiindcă ne ocupăm cu distribuirea acestui produs. De fapt fiecare produs cere o atenţie adecvată şi dacă se ţine cont de anumite reguli atunci pentru ca gheaţa sa fie păstrată in faza iniţială, nu este complicat. O să incepem de la aceea că gheaţa se păstrează in camere frigorifice în stare ingheţată pînă la -18 * C. Aceasta îi oferă o perioadă mai indelungată de răceală pentru ca gheaţa să se menţină mai mult după achiziţie. Însă este necesar să se ia în consideraţie incă cîteva aspecte :

-să nu să se permită pătrunderea razelor de soare pe pungă, pentru aceasta, gheaţa este de dorit sa fie pusă in pungi netransparente, se poate de utilizat si termopungi, ele pot fi cumpărate din anumite supermaket-uri.

- să incercaţi să nu puneţi gheaţa in aceeşi pungă cu produsele neîngheţate pentu a evita schimbul de temperatură.

 

Dacă dvs. aţi hotărît să ieşiţi la odihnă în afara oraşului, pregatiţivă termocontainer-ul, în el gheaţa nu se va topi o perioadă mai indelungată. Dacă nu aveţi termocontainer, pur şi simplu acoperiţi cu o plapumă. Şi comfortul dvs. de odihnă va fi asigurat pentru toată ziua.