Ideea de a produce gheaţă

Compania IceTop îşi exprimă bucuria pentru interesul manifestat şi pentru că aţi vizitat site-ul nostru. Compania noastră fabrică şi comercializează gheaţă ecologică pură pentru sectorul alimentar din Moldova.

 Ideea de a produce gheaţă pentru industria alimentară pe piaţa din Moldova este nouă. Putem să confirmăm cu convingere că Societatea IceTop este prima care a obţinut omologarea şi se ocupă de comercializarea en-detail a gheţii pure ecologice pentru sectorul alimentar.

 În anul 2009 noi am pregătit tot ce a fost necesar pentru ca gheaţa alimentară să intre în circuitul comercializării en-detail. Pentru aceasta au fost pregătite utilajele şi echipamentele necesare şi au fost încheiate contracte cu reţelele de magazine şi staţiile de distribuţie carburanţi amplasate în diferite regiuni ale Republicii.

 Veţi întreba, de ce se vinde gheaţa? Atâta timp cât aceasta poate fi uşor pregătită punând în congelator cutii pline cu apă? În fond, lucrurile nu stau aşa. Gheaţa noastră se fabrică din apa care a fost filtrată în mai multe trepte cu ajutorul aparatului AQUAFILTER, aducând-o la starea foarte pură. Din această apă, cu ajutorul utilajelor de pregătire,  gheaţa se obţine într-o formă cristalină ideală.