Despre noi

IceTop este o companie tînără şi dinamică în producerea şi realizarea gheţei alimentare de înaltă calitate. Colectivul nostru mai întîi de toate este echipa celor care împărtaşesc aceleaşi idei, pe care îi uneste ideea realizării noului spectru de servicii pe teritoriul Moldovei.

 Primul nostru pas, spre calea noului business, a fost crearea propriului brand cu numele IceTop, ce semnifică tradus din limba engleză „vîrful de gheaţă”.  O decizie importantă a fost pentru noi alegerea aparatului de produs gheată, pornind de la faptul că la noi in ţară incă nimeni nu a avut această activitate. Noi am luat decizie să ne adresam celora cărora le este cunoscută această activitate. Acumulînd experienţa celor din Europa de Vest, pentru producerea gheţei noi am achiziţionat un aparat de origine americană. Cînd au fost finisate toate activităţile de pregătire şi prima partidă de gheaţă a fost produsă, pentru noi urmatorul pas a fost vînzarea acestui produs pe piaţă. Nefiind un scop uşor de realizat, produsul a urmat sa fie de interes pentru actualii noştri clienţi.

 Acum puteţi cumpara gheaţă alimentară şi să o folosiţi in scopuri casnice, la servici, la picnic, la pescuit si altele.

In prezent clienţii noştri sînt marile reţele de distribuţie, magazinile din benzinării, baruri, restaurante, săli de banchet şi persoane fizice.

 Noi in fiecare zi continuăm să lucram pentru a asigurara capitala si regiunile cu gheaţă ecologic pură cît şi mărirea numărului de clienţi.

 

Noi lucram pentru ca voi să primiţi plăcere!